Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Μελισσανίδης εεεε... Καρατζαφέρης ήθελα να πω σε νέες γυμναστικές επιδείξεις (κυβιστήσεις)

Η καλύτερη επίδοσή του μέχρι τώρα, πάει ολοταχώς για χρυσό μετάλλιο! 


 Στα σοβαρά τώρα, το εκ νέου "γύρισμά" του αρχηγού του ΛΑΟΣ σκόρπισε απογοήτευση σε όσους ήλπιζαν σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τις διάφορες λέσχες, που μόνο τα συμφέροντα του λαού δεν εξυπηρετούν. Δεδομένου ότι η Αριστερά δεν αποδέχεται τη ..."συνωμοσιολογία" περί Τριμερούς και λέσχης Μπίλντεμπεργκ, έμεινε μόνο ο Πάνος Καμμένος από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό να αγωνίζεται. Ελπίζουμε να μην διαγραφεί σύντομα κι αυτός...

6 σχόλια:

  1. O κύριος Καρατζαφέρης εκλήθη πάραυτα παρά του κου ΣΚΑΪ (ναι, αυτουνού που έκανε το 1821 με χρηματοδότηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) να δηλώσει "απεταξάμην" και υποταγή. Ο κος Δαυϊδ Χάρις, της American Jewish Committee δήλωσε πόσο ανησυχεί για τις δηλώσεις του Καρατζαφέρη σχετικά με την επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου και γενικότερα, την αντισημιτική του συμπεριφορά (κατά διπλή κυριολεξία), αφού θίχτηκαν και τα θέματα του Εβραίου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη.
    Το πόσο γρήγορα πήρε την εντολή ο κ. Παπαχελάς (Bilderberg member) και την εκτέλεσε, το είδαμε. Το πώς πρόβαλε αυτό το σημείο της συνέντευξης το κανάλι της σιωπής και της προπαγάνδας (MEGA) το είδαμε σήμερα το μεσημέρι.
    Τι άλλο θα δούμε; Βάλτε με το μυαλό σας. O κάθε καναλάρχης τρέχει να υπηρετήσει το θηρίο, σιωπώντας για τα συμφέροντα του λαού και ανεχόμενος τους κυβερνώντας να μιλούν για συμφέροντα του "ΕΘΝΟΥΣ". Ξαφνικά, το θέμα μας είναι ο Καρατζαφέρης και το τι του σούρνει το Εβραϊκό λόμπι. Ο κ. ΛΑΟΣ μιλούσε τάχα υπέρ του λαού και έκανε το "μάγκα". Τώρα; Πήρε τα τεφτέρια του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και αφού μάσησε τα λόγια του στον θρασύτατο Παπαχελά που (...δεν "γνωρίζει" τα θέματα της ιστορίας και της κατοχής), μετά θα βγει να μας πει ότι ήταν και ήρωας.
    Δείτε εδώ τα σχετικά και στους συνδέσμους του κειμένου περισσότερα. Δείτε κι εδώ όλο το σκηνικό (από το 45΄ και μετά).

    Κι αν προσέξει κανείς, λίγο αν ψάξει, θα βρεί εκατοντάδες "συμπτώσεων" στη διάρκεια των τελευταίων δυο χιλιετιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @γολιάθ
    Εξαιρετικό σχόλιο, ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν φοβάσαι Μάγιστρε μήπως είμαι βαλτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @γολιάθ
    Δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει περισσότερο από αυτά που έρχονται, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα, το μόνο που με φοβίζει (εκτός της βλακείας) είναι ο ίδιος ο φόβος. Και τα δυο τα είπαν άλλοι, αλλά με καλύπτουν. Τώρα, είμαι χαζός και δε φοβάμαι, δεν ξέρω..., ίσως επειδή νιώθω πως αυτή τη φορά, θα του τη φέρω του Δαυίδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΛΑΟΣ στη κυβέρνηση
    Ένα σχόλιο που όταν δεν γίνεται από άσχετο, αυτοακυρώνεται και ...σημαίνει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή