Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σαουδική Αραβία: σύντομα ένας νόμος για να «κρύψουν οι γυναίκες τα σέξι μάτια τους»

Εικόνες από το δικό μας μέλλον;
(Σίγουρα ο ΜΚΟ και οι προοδευτικές δυνάμεις τής χώρας μας θα κάνουν το παν για να το αποτρέψουν!)



Οι γυναίκες με «σέξι» μάτια στη Σαουδική Αραβία μπορεί να αναγκαστούν να τα καλύψουν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη της Ατέλειας (CPVPV) στο συντηρητικό βασίλειο του Κόλπου.
Ο εκπρόσωπος της περιοχής του Ha'eal, ο Σεΐχης Al-Motlab Nabet, δήλωσε ότι η επιτροπή έχει το δικαίωμα να συλλάβει
μια γυναίκα, της οποίας τα μάτια φαίνονται να είναι «δελεαστικά» και να την διατάξει να τα καλύψει άμεσα.

Οι γυναίκες στη Σαουδική ήδη υποχρεούνται να φορέσουν μπούρκα. Ακόμα και τα χέρια τους πρέπει να καλύπτονται. Δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν. Και οι νομικές ποινές για τα αδικήματα ... είναι σκληρές!
Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από τη μάχη ενός Σαουδαράβα με ένα μέλος της επιτροπής, το οποίο ήθελε να αναγκάσει τη σύζυγό του να κρύψει τα μάτια της. Υπερβολικά προκλητικά! Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι.
Μια ιδέα στον αέρα; Δεν θα ήταν πιο απλό να τρυπήσουν απευθείας τα μάτια όλων των θηλυκών μωρών που γεννιούνται, ώστε όταν μεγαλώσουν να φορούν μαύρα γυαλιά;
Amzar - JSSNews

1 σχόλιο:

  1. μεγαλο λαθος.τα ωραια ματια ειναι οτι καλυτερο σε μια γυναικα και δεν πρεπει να ειναι κρυμενα.δηλαδη μετα τα χριστουγενα που θα παω στο abu dhabi θα βλεπω κελεμπιες?ελπιζω πως οχι γιατι απο οτι γνωριζω εκει δεν φορανε ολες μπουρκα και ειναι πολλι ομορφες οι γυναικες.δεν το συζητω η γυναικα μου θα ειναι απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή