Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

θα μας λείψει...

Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή. Στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα υπάρξουν δύο υφυπουργοί, οι Μανώλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η έκπληξη αναμένεται να έρθει από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και φέρεται να είναι η Αννα Διαμαντοπούλου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, προκύπτει άλλη μία «καραμπόλα», που αφορά στη θέση του νέου υπουργού Παιδείας. Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες ανακοινώσεις για αυτόν τον «μίνι ανασχηματισμό» φαίνεται πως εισέρχονται στην τελική ευθεία.

Aν απορεί κανείς με την τοποθέτηση της Α.Διαμαντοπούλου, τότε δεν ξέρει τις "εκλεκτικές" παρέες της και τους οικονομικούς της προστάτες... Τουλάχιστον γλιτώνει η Παιδεία από την υπουργό που ήταν υπεύθυνη για το φιάσκο των βιβλίων που ποτέ δεν δόθηκαν στους μαθητές!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε "οι αδιάβαστοι προήχθησαν"! Ο Χρυσοχοϊδης που δεν διάβασε το μνημόνιο κι η Διαμαντοπούλου που άφησε αδιάβαστους τους Έλληνες μαθητές με τις φωτοτυπίες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή